LAZER TARAMA VE HARİTACILIK

Yatağan Meslek Yüksekokulumuz yerleşkesinde  , ARI Mühendislik Pln. Tic.Ltd.Şti. ve Harita Kadastro Programı olarak Lazer Tarama Teknolojisi ve Haritacılıktaki yeri konuşuldu. Programımızın Atölyesinde  Pilot çalışma yapıldı.Konferans salonunda  Process çalışmaları öğrencilerimizle paylaşıldı.
En başta Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisi Sayın Turgay KINACI Bey'in engin bilgileri, yılların verdiği mesleki ve insani tecrübelerini bizler ve öğrencilerimizle paylaştığı ve zamanını bizlere ayırdığı için sonsuz teşekkür ediyoruz. Ayrıca Arı Mühendislik firmasında çalışan deneyimli ve kaliteli personelleri Murat Bey, Durmuş Bey ve Zehra Hanıma çok teşekkür ediyoruz.
Bu değerli paylaşımlardan son derece memnun kalan öğrencilerimizinde katılım ve katkılarından dolayı kutluyoruz.

Son Güncelleme Tarihi : 15.11.2022 14:17 Okunma Sayısı : 268